Resenbro​ Begravelsesforretning

​Skærbækvej 11, 8600 Silkeborg

Tlf.: 86 85 30 50

E-mail:g-kris@post.tele.dk

Døgnvagt​

​Kristoffersens Begravelsesforretning

Østergade 7 B, 8450 Hammel

Tlf.: 86 96 30 55

E-mail: g-kris@post.tele.dk

Døgnvagt

Vi skaber tryghed

​​Få tryghed i den svære tid med professionel hjælp fra en erfaren og tryghedsskabende begravelsesforretning.

Som bedemand står vi klar til at varetage alle opgaver og gøremål ved begravelse eller bisættelse med den største respekt for efterladte og afdøde

Begravelsesservice ved dødsfald​

Få løst det praktiske i forbindelse med et dødsfald​

Sker der et dødsfald i ens nærhed, er det som ofte en meget svær tid, man går i møde. Tabet af en nær ven eller familiemedlem kan gøre rigtig ondt, og for mange skal der bruges et stykke tid for at komme sig over sorgen. I denne periode kan det være helt uoverskueligt og uoverkommeligt at skulle klare selv dagligdagsopgaver som at gå på arbejde, lave mad eller gøre rent. Derfor kan det også være svært at overskue de mange praktiske småting, som skal gøres og klares i forbindelse med et dødsfald. For mange sker der det, at der hverken er tid, lyst eller overskud til at få klaret disse ting. Er det tilfældet, kan det være en god idé at få hjælp en bedemand, som hurtigt kan få klaret sagerne, uden at du behøver bekymre dig mere om det. Resenbro Begravelsesforretning har mange års erfaring med begravelsesservice og tilbyder at hjælpe dig med at klare disse småting i den svære tid i.

Vi klarer det praktiske

Resenbro Begravelsesforretning er en bedemand og begravelsesforretning, der i mere end 60 år har hjulpet pårørende i Silkeborg, Hammel og Ry omkring dødsfald. Vi står gerne for de små praktiske sager, som skal klares i forbindelse med et dødsfald. Vi klarer det professionelt og befrier dig og dine nærmeste for at skulle tage jer af det. Blandt opgaverne i vores begravelsesservice kan for eksempel være at skulle kontakte kirken/kirkegården, de offentlige myndigheder, folkeregisteret mm.

Derudover hjælper vi også gerne til med blomster, udsmykning af kiste, kirke/kapel samt annoncer til aviser, kontakt til fagforeninger og meget mere ved dødsfald. Er der brug for det, kan vi også arrangere hele begravelser og bisættelser med både urner og kister. Uanset hvad vores opgave er, stor som lille, sørger vi altid at skabe tryghed for vores kunder, netop fordi vi ved, at vores kunder befinder sig i en meget skrøbelig position efter et dødsfald. Det betyder blandt andet, at vi tilbyder at mødes både i vores butik og i kundens hjem, hvis dette foretrækkes. Vi søger altid at møde vores kunders behov, hvad enten det gælder vores begravelsesservice eller stedet, hvor vi mødes.

Ring til os for begravelsesservice

Hvis du har brug for hjælp til det ene eller det andet omkring et dødsfald, skal du være meget velkommen til at ringe til os og høre om vores begravelsesservice. Vi ved, at tiden omkring et dødsfald kan være meget svær, og derfor står vi klar til at hjælpe. Du kan få fat i os på tlf. 86 85 30 50, hvor vi kan få en snak om, hvad vi kan gøre for netop dig.