Resenbro​ Begravelsesforretning

​Skærbækvej 11, 8600 Silkeborg

Tlf.: 86 85 30 50

E-mail:g-kris@post.tele.dk

Døgnvagt​

​Kristoffersens Begravelsesforretning

Østergade 7 B, 8450 Hammel

Tlf.: 86 96 30 55

E-mail: g-kris@post.tele.dk

Døgnvagt

Vi skaber tryghed

​​Få tryghed i den svære tid med professionel hjælp fra en erfaren og tryghedsskabende begravelsesforretning.

Som bedemand står vi klar til at varetage alle opgaver og gøremål ved begravelse eller bisættelse med den største respekt for efterladte og afdøde

Begravelse og Bisættelse

Begravelsesforretning i Silkeborg & Ry

Når en tæt ved en går bort, kan det gøre rigtig ondt. De fleste oplever at have brug for at slikke deres sår, og i den periode kan det være svært at overskue dagligdagsting. Ting som at gå på arbejde eller lave mad kan virke helt uoverkommelige og uoverskuelige, og der er sjældent hverken tid eller overskud til at skulle arrangere en begravelse oveni. Derfor kan det være en god idé at få hjælp en bedemand til at arrangere en bisættelse eller begravelse. Resenbro bedemand og begravelsesforretning har mange års erfaring i at arrangere begravelser og bisættelser, der efterlever vores kunders ønsker og behov, men uden at de selv behøver at påtage sig ansvaret. Kort sagt kan vi arrangere din kæres begravelse som hvis du selv havde gjort det – men uden alt besværet.

Vi arrangerer begravelse og bisættelse

Vi hos Resenbro Begravelsesforretning har stor erfaring på området, og derfor forstår vi også, at folk i sorgens tid ikke har overskud til meget andet end at eksistere. Derfor tilbyder vi vores hjælp og ekspertise til at arrangere både bisættelse og begravelse. Vi kan arrangere begravelse og bisættelse alle steder, med alle religioner og på alle præmisser. Vi er meget åbne og fleksible og sætter en ære i at efterleve de ønsker og præferencer, der bliver fremstillet. 

Vi har gennem vores mere end 60 år i branchen hjulpet mange familier i Hammel med begravelse eller bisættelse, og det har vi planer om fortsat at gøre. Vores vigtigste mål er at skabe tryghed omkring dem, vi hjælper, netop fordi vi har forståelse for, at vores kunder befinder sig i en skrøbelig situation. Det betyder også, at vi gerne kommer hjem i dit hjem for at planlægge begravelse og bisættelse, ligesom du kan møde os i vores butik – det kommer helt an på, hvad der passer dig bedst. Vi hjælper og afbelaster i den hårde tid, når en nær ven eller familiemedlem går bort.

Tag kontakt i dag

Hvis du står og skal bruge nogle til at arrangere den begravelse eller bisættelse, som den afdøde fortjener, men du ikke selv har overskud til det, står vi meget gerne parat til at hjælpe. Vi varetager alle opgaver og arrangerer bisættelse og begravelse med den største respekt for den, der er gået bort. Vil du høre mere om vores tilbud eller skal du bruge vejledning med hensyn til valg af kiste, urne eller noget helt tredje, skal du være meget velkommen til at kontakte os på vores tlf. 86 85 30 50.