Resenbro​ Begravelsesforretning

​Skærbækvej 11, 8600 Silkeborg

Tlf.: 86 85 30 50

E-mail:g-kris@post.tele.dk

Døgnvagt​

​Kristoffersens Begravelsesforretning

Østergade 7 B, 8450 Hammel

Tlf.: 86 96 30 55

E-mail: g-kris@post.tele.dk

Døgnvagt

Vi skaber tryghed

​​Få tryghed i den svære tid med professionel hjælp fra en erfaren og tryghedsskabende begravelsesforretning.

Som bedemand står vi klar til at varetage alle opgaver og gøremål ved begravelse eller bisættelse med den største respekt for efterladte og afdøde

Kister

Det er tit en meget hård og prøvende tid, når en i ens nære vennekreds eller familie går bort. I sorgens tid er det meget sjældent, at man har tid eller overskud til at håndtere tingene omkring begravelsen. Blot almindelige dagligdagsting som at gå på arbejde eller gøre rent kan virke helt uoverskueligt og uoverkommeligt, og oveni kommer så begravelsesplanlægningen. Her kan det være en god idé at tage kontakt til en bedemand, som kan stå for begravelsen, hvad enten det er en kiste eller urnebegravelse. Hos Resenbro begravelsesforretning har vi stor erfaring med at tage os af både urne- og kistebegravelser, ligesom vi også har et bredt sortiment af kister.

Kister med Resenbro Begravelsesforretning

Resenbro begravelsesforretning har som sagt mange års erfaring inden for området med at arrangere begravelser og bisættelser. Vi har derfor også en fuld forståelse for, at det kan være svært at skulle håndtere planlægningen omkring begravelsen, når man befinder sig i en tid med sorg. Derfor står vi også gerne for så stor en del af planlægningen som muligt, sådan at der er mindst muligt overladt til dig, som har mistet en ven eller familiemedlem. Vi fører desuden et bredt udvalg af både urner og kister, som du kan vælge ud fra, inden vi kan arrangere og gennemføre begravelsen. Vi har et alsidigt udvalg af kister, der rangerer lige fra den klassiske hvide til den mørke egetræskiste og mahognikister med bærestænger. Kisterne kan desuden fås med forskellige dekorationer og detaljer på låget og på siden. Herefter står vi gerne for hele kistebegravelsen med alt fra kørsel til bisættelse og meget mere. På den måde er vi med til at gøre den svære tid lidt lettere for dig. En af vores vigtigste kerneværdier er nemlig den tryghed, som vi forsøger at skabe omkring vores kunder, da de netop befinder sig i et skrøbeligt øjeblik. Derfor forsøger vi at være så imødekommende og fleksible som overhovedet muligt.

Kontakt os i dag

Er en af dine kære gået bort, og kan du ikke selv overskue at arrangere en begravelse, skal du være meget velkommen til at tage kontakt til dig. Vi vil desuden gerne hjælpe dig med at udvælge lige den kiste, som passer perfekt til typen af begravelse. Står du derfor enten med spørgsmål om kistern der skal besvares eller måske en begravelse eller bisættelse, der skal arrangeres, skal du være mere end velkommen til at kontakte os på tlf. ​86 85 30 50.