Resenbro​ Begravelsesforretning

​Skærbækvej 11, 8600 Silkeborg

Tlf.: 86 85 30 50

E-mail:g-kris@post.tele.dk

Døgnvagt​

​Kristoffersens Begravelsesforretning

Østergade 7 B, 8450 Hammel

Tlf.: 86 96 30 55

E-mail: g-kris@post.tele.dk

Døgnvagt

Vi skaber tryghed

​​Få tryghed i den svære tid med professionel hjælp fra en erfaren og tryghedsskabende begravelsesforretning.

Som bedemand står vi klar til at varetage alle opgaver og gøremål ved begravelse eller bisættelse med den største respekt for efterladte og afdøde

​Urner i mange farver og design

Når der sker et dødsfald blandt nære venner eller familie, kan det tage meget hårdt på en og optage meget af ens hverdag. Derfor er der ikke nødvendigvis tid eller overskud til at tænke på begravelse, kister og urner, og her kan en bedemand være en god ting. Hos en bedemand kan du nemlig få ordnet det hele, uden at du selv behøver at skulle tage dig af alle småtingene. Hos en bedemand kan du også få fat i urner, som den dødes aske kan lægges i, hvis den afgåede ønsker at blive brændt. Urner kan eksempelvis graves ned i jorden på diverse kirkegårde, ligesom den kan begraves i haven. Den kan også anbringes i en dertil beregnet urnemur eller i et såkaldt kolumbarium, som er en særlig hal til urner. Er en af dine nære afdød, og står du og mangler en urne, kan du finde et bredt udvalg af urner hos Resenbro Begravelsesforretning.

Få råd og vejledning om urner hos Resenbro begravelsesforretning

Resenbro begravelsesforretning er en bedemandsforretning i Silkeborg og Hammel nær Ry. Vi har et bredt udvalg af urner og stor erfaring med at skulle stå for både begravelser og bisættelser, og vi har en stor forståelse for, at det ikke nødvendigvis er noget, man har tid eller lyst til at skulle beskæftige sig med, når man befinder sig i en sorgens tid. Derfor er det også en af Resenbros kerneværdier at skabe tryghed for familien, der befinder sig i denne sårbare tid, og derfor tager vi også så meget ansvar som muligt. Vi fører også et bredt udvalg af urner. Vi har urner i forskellige materialer og stilarter, alt lige fra den klassiske hvide til flerfarvede urner og enkelte med fine blomstermotiver på. Desuden findes der også både urner af metal og ler. Det er op til dig at vælge imellem vores mange urner, men derefter står vi gerne for selve urnebegravelsen, ligesom vi også gerne står for en kistebegravelse, hvis det er mere foretrukket.

Kontakt os omkring urner

Har du en afdød i nær familie, og har du ikke lige overskud til selv at skulle stå for alt det med begravelsen, er vi her for at hjælpe dig. Hvis du skal bruge rådgivning og informationer om urnebegravelser eller urner, skal du være meget velkommen til at kontakte os. Du kan kontakte os gennem vores hjemmeside, eller du kan ringe til os på tlf. 86 85 30 50 for at få en snak om urner, og om hvad vi kan gøre for netop dig.